Välkomna till praktika och grundkurs hösten 2021!

Tango Nuestro har inlett höstens verksamhet. På söndagar har vi praktika 18.30-21.30 på Aqui, Artillerigatan 3 i Härnösand.
Vi önskar alla välkomna!
Torsdag 9 september startar vi grundkurser på torsdagar 18.30-20.00.
Till grundkurserna välkomnas utöver rena nybörjare också de som känner att de behöver ”rosta av” sin tango och öva på grunderna i den argentinska tangon efter det långa uppehåll som vi haft.
Deltagarantalet vid grundkurs 1 och 2 är begränsad till åtta (8) par. Båda grundkurserna sker vid sex tillfällen och följs av en kursmilonga på sjunde torsdagen med socialdans för att öva på de nyvunna kunskaperna.
Kostnaden är 350 kronor per kurs för medlemmar. För icke medlemmar tillkommer medlemsavgiften med 100 kr. Halva priset gäller för ungdomar upp till 26 år. Anmälan sker på hemsidan http://www.tangonuestro.se/jag-vill-gå-kurs/anmälan-41328859 från 25 augusti.
Under helgen vecka 46 (19-21/11) planeras en kurshelg med Mikael Dexlöv och Siv Lundström. Mer information om det senare i höst.
Vi ser att det just nu finns förutsättningar att starta verksamheten med nuvarande coronarestriktioner och hoppas förstås att de lättar ännu mer. Självklart respekterar vi att deltagare vill skydda sig från smittspridning genom att dansa med samma partner eller använda munskydd, om man så önskar. Vi uppmuntrar användning av handsprit som kommer att finnas på Aqui.
Skulle det inträffa att pandemin tar ny fart och restriktionerna skärps kommer planerna att ändras. Det är något vi hoppas slippa, men samtidigt har beredskap för.
/Styrelsen