Om föreningen
Föreningen bildades formellt den 23 oktober 2005 under namnet Härnösands Tangoklubb. Under 2006 bytte föreningen namn till Tango Nuestro Härnösand. Vi är ett femtiotal medlemmar och många har funnits med sedan föreningen bildades men på senaste åren har vi också fått en föryngring till vår stora glädje. Medlemmar och andra ges möjlighet att dansa argentinsk tango och vi har tillgång till en mycket fin danslokal, aquí, designad och byggd för tangodans. aquí har av gästande tangoinstruktörer beskrivits som den vackraste tangolokalen i Sverige eller rentav i norra Europa.

Festivalito aquí 2018
Festivalito aquí 2018

Förutom dans varje vecka hela året brukar vi arrangera festivaler under flera dagar och kortare helgkurser. För dessa aktiviteter engagerar vi skickliga tangopedagoger, inhemska såväl som utländska. Festivalerna lockar också långväga deltagare. Allt detta ger oss utveckling och inspiration.
Varje år startar en ny kurs i regel på hösten. Välkommen att anmäla dig med danspartner eller enskilt. Du kan förstås också bara titta in på aquí när vi finns där för att se vad vi har för oss. Ta en kopp te eller kaffe och lyssna till den härliga musiken!
Adress: aquí, Artillerigatan 3

Tango Nuestro Härnösand
Swishnummer: 123 534 28 52
Bankgiro: 793-4888